Stuur uw foto's / video's door

Wie maakt de mooiste foto's en of video's?

fotocamTijdens de vorige edities hiervoor zien wij altijd een hoop mensen foto's en video's maken waar wij in verhouding weinig van terugzien... Dat is natuurlijk erg jammer....

Wat te doen:
Stuur uw foto(s) en of video(s) via WeTransfer naar martin@dancetothesixties.nl   .
Dan zullen we ze kunnen gebruiken op onze sites enz.

 

Bands in 2018 @ the Sweetlake Rock 'n Roll Revival:

Bands in 2018:

The Downtown Daddyo's (UK)

De Downtown Daddyo's uit Engeland en brengen op een fantastische manier nummers uit de jaren 50  van gedenkwaardige artiesten als Jerry Lee Lewis, Little Richard, Ray Charles, Carl Perkins, Johnny Preston, Bobby Darin, Johnny Ray en Louis Prima om er maar een paar te noemen .
Deze muziekanten hebben hun sporen al lang verdiend in de muziekwereld, zo is de Zanger/Bassist (Richie) voor vele van ons al bekend uit zijn tijd bij the Firebirds. Zoals zo vaak is dit weer een typische Engelse Band met een perfect geluid  en fantastische vocale harmonieën...... En vooral weer....  perfect om op te dansen!!
stilzitten is geen optie als deze band op t podium staat.

The Royal Hounds (USA)

Dit drietal uit Las Vegas gaat ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen op het podium tijdens the Sweetlake Rock 'n Roll Revival.
Ze spelen heel het early Sun Records spectrum,zanger Scorry Hinds die dit jaar nog in Las Vegas zelf met The Million Dollar Quartet op de buhne stond, waar hij het vocale gedeelte van Carl Perkings voor zijn rekening nam...
Hij is de absolute blikvanger van The Royal Hounds die met zang en zijn spel op de slappin’ bass het publiek aardig naar zijn hand weet te zetten.
Een wervelende R&R show, met acrobatische capriolen op de staande bas, een drumkit in vuur en vlam en een mengeling van rockabilly, surf en roots, maken van een optreden van deze koninklijke honden een ware belevenis en iets van en trip met een rollercoaster.
Dus Rockabilly ala Gene Vincent,Carl Perkings,Elvis etccc

The Torello's Jive Bugs (NL)

Feestelijke, honingzoete vocalen, ondersteund door wreed scheurende saxen en een ritmesectie die aanzet tot wilde acties met het lichaam:
Deze 9-koppige band is berucht om zijn strakke jaren-veertig pakken en doordenderende shows met de beste jive, swing en rock & roll uit de jaren veertig en vijftig.
Met een breed en gevarieerd repertoire brengt Torello’s Jive Bugs een veelomvattend programma. Opgericht in 1994 heeft de band inmiddels een stevige reputatie opgebouwd in de wereld van de swing. Met heerlijk scheurende saxofoons, een geweldige boogie woogie pianist, een dijk van een ritmesectie en een zangeres en zanger/entertainer in de frontlinie, is ieder optreden een ware happening. Met nummers van Louis Jordan, Big Joe Turner, Tiny Bradshaw en andere groten uit de swinghistorie.
De Bugs zijn ervaren rotten in de rock 'n' roll, en nemen je genadeloos mee op een ongepolijste reis vol energie!.
"Alway Look AT The Bright Side Of Jive"

Big Caz & the Bobs (NL)

Big Caz heeft door zijn optredens tijdens de eerdere Sweetlake Rock 'n Roll Revivals heel wat fans gekregen in en om zoetermeer.
Met zijn grote kuif en bruisend van energie, dendert Big Caz, samen met zijn Bobs de podia van Rock en Rollend Nederland over. Big Caz is een Rock ’n Roll sensatie met een knipoog. Big Caz doet niemand na, maar brengt het verhaal van de Rock ’n Roll op zijn manier.
Big Caz & the Bobs is een Rock 'n Roll band die garant staat voor een geweldige show in de fifties en sixties stijl. Sfeer en spektakel voor jong en oud, om op te dansen en om naar te kijken, het plezier en enthousiasme spat ervan af!

Zit je zelf in een band of ben je artiest en is het geschikt voor onze dag?
Neem dan contact met ons op.... klik hier

Bands die eerder hebben gespeeld op The Sweetlake Rock 'n Roll Revival
5-o-Matics
Big Caz & the Bobs
Big Caz & the 4 Bobs

Crazy Cadillac
Cruise Control
Dee-Ann & the Nightcaptains
Departure Level
Eightball Boppers
Five Guys named Joe
Gas House Gorilla's (USA)

Go-Train Big Boys
Mainline 55
Phil Haley & his Comments (UK)

Prettig Geregeld
Rockadile
Rhinestone Brothers
Rockin' The Joint (UK)
The Backseat Boppers (B)
The Boogie Dogs
The Buddy Presley Band (UK)

That Crazy Beat
The Magic Strangers

The Mee Kats (UK)
The Real Rockers
The Tailshakers
The Wieners
Unkool Hillbillies