Stuur uw foto's / video's door

Wie maakt de mooiste foto's en of video's?

fotocamTijdens de vorige edities hiervoor zien wij altijd een hoop mensen foto's en video's maken waar wij in verhouding weinig van terugzien... Dat is natuurlijk erg jammer....

Wat te doen:
Stuur uw foto(s) en of video(s) via WeTransfer naar martin@dancetothesixties.nl   .
Dan zullen we ze kunnen gebruiken op onze sites enz.

 

Rock 'n Roll Dansers...

The Sweetlake Rock 'n Roll Revival wordt georganiseerd door de plaatselijke Rock 'n Roll dansclub "Dance to the 60's", natuurlijk ziet u daardoor veel dansers vanuit deze dansgroep en is er een Showgroep de Dansdemonstraties geeft.
Het leuke aan deze dag is dat er ook veel dansers komen van bevriende dansscholen uit andere delen van het land en niet alleen Rock 'n Rollers maar ook Rockabilly's en Lindy Hop dansers.

Showteam rock n roll dansen

Dance to the 60's:

Dé Rock and roll dansschool van Zuid-Holland voor danslessen en dansshows... bekend vam o.a. de televisie met Everybody Dance Now, Herrie in de Keuken, Tijd voor Max, Man Bijt Hond, De BZT Show, Special van Herman van Veen, Man Bijt Hond, Idols, Upc reclame, Nederland in Beweging, HoeZo? van Bart Peters, Het kersthuis (TV West) en een aantal clips met Johnny Valentino Deze dansclub zal deze dag aanwezig zijn met enthousiaste dansparen in stijl; Petticoats, Vetkuiven, Suikerspinkapsels en Puntschoenen.... Het is pas feest als Dance to the 60's is geweest!

http://www.dancetothesixties.nl

Like them @ Facebook: https://www.facebook.com/rocknrolldans

 

Rock 'n Roll Dans foto's van voorgaande jaren:

Oosterheemplein:

Dorpsstraat: